22. oktober 2017
Vandaag is het regeerakkoord gepresenteerd waardoor veel regels op de schop gaan. Wij zetten de belangrijkste veranderingen voor uw bedrijf op een rij. Wat verandert er voor het schildersbedrijf in de toekomst? Laag btw-tarief naar 9% Voor schildersbedrijven zal de belangrijkste wijziging de verhoging van het lage btw-tarief zijn. Deze maatregel is het gevolg van de komst van 2 in plaats van 4 belastingschijven. Vanaf 2019 zal de consument hierdoor 9 in plaats van 6% btw moeten betalen op...
22. mei 2017
In zowel de regio Den Haag, Rotterdam als Utrecht vinden nog altijd oplichtingspraktijken plaats, veelal door Engels sprekende klussers. Ook in de provincies Zeeland en Noord-Brabant zijn zulke gevallen bekend. Onderstaand een verhaal over een oplichting in Den Haag.
01. mei 2017
verf Sikkens Grondverf Rubbol primer extra. Aflakverf Sikkens SB plus Kleur Ral 9010
27. april 2017
Weer een aantal opleveringen gehad, met tevredenklanten. Van een chalet op de Jutberg Laag-Soeren tot behangen in Zutphen.
11. juli 2016
Onderhoud in de vorm van schilderwerk is het meest noodzakelijk om de woning in goede staat te houden, namelijk bij zo'n 28% van de ondervraagden. Dit blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy dat is uitgevoerd onder 543 consumenten. Goed onderhoud aan de woning is belangrijk om de woning in goede staat te houden. Niet alleen ziet de woning er beter uit bij goed onderhoud, maar het vergroot tevens het woongenot en voorkomt schade. Woningeigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor het...
27. juni 2016
Fotobehang laat je kamer leven.
23. juni 2016
Behang is weer terug, steeds vaker zie je mooi behang of een mooie foto behang. Het geeft sfeer en je kunt alle stemmingen creëren die je wilt.
19. mei 2016
Bistro de Bron staat er weer goed bij. Wilbrink kleinbouw is er hard aan het werk geweest om er nieuwe windveer en de dekplank er aan te maken. En ik heb alles geschilderd.
16. mei 2016
Het sausen (muurverf) van een garderobe kast is netjes snel en makkelijk! Maar om er iets moois van te maken geeft meer voldoening. Meterkast komt nog, resultaat komt ook op de site!! Kijk voor inspiratie eens bij Colors@Home van Oort.
16. mei 2016
Eline zelf kreeg er niet veel van mee, alle commotie om het roze huis van haar ouders. Maar de baby, inmiddels een maandje jong, was wel de aanleiding van de ‘topactie’, zoals Matthieu Peterman, de kersverse vader des huizes, het noemt. De woning van hem en zijn vriendin Susan Rödel aan de Kloosterstraat in Oldenzaal werd vier weken geleden, direct na de geboorte van Eline, helemaal roze geschilderd. ,,Ik had mij wel eens laten ontvallen, dat als onze dochter gezond en wel ter wereld zou...

Meer weergeven