nieuws · 18. oktober 2018
Schildewerk opgeleverd dubbele woning goten lek en deels verrot, gerepareerd door Wilbrink kleinbouw er is geschilderd met Sikkens Primer extra en af gelakt met Sikkens SB plus. Er is uiteraard een garantie certificaat en meterkast formulier overhandigd.

05. december 2017
Helaas moest ik aan een nieuwe auto, de oude caddy zaten te veel kosten aan. Mijn ( nieuwe caddy ) is geletterd door Henk Peters van Multimedia 2000 uit Eerbeek. Erg mooi gedaan mijn dank hier voor.

05. december 2017
Een lichtblauwe badkamer kan zelfs duizenden euro's extra opleveren. Dit blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door de Amerikaanse makelaar Zillow. Er zijn vele manieren om een huis aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Het in de juiste kleuren (laten) schilderen van bepaalde ruimtes in de woning kan goed helpen uw woning voor meer te verkopen. Huizen die geschilderd zijn in de kleuren lichtblauw en lichtgrijs leveren in Amerika gemiddeld $ 5.440 extra op ten opzichte van wit geschilderde...

22. oktober 2017
Vandaag is het regeerakkoord gepresenteerd waardoor veel regels op de schop gaan. Wij zetten de belangrijkste veranderingen voor uw bedrijf op een rij. Wat verandert er voor het schildersbedrijf in de toekomst? Laag btw-tarief naar 9% Voor schildersbedrijven zal de belangrijkste wijziging de verhoging van het lage btw-tarief zijn. Deze maatregel is het gevolg van de komst van 2 in plaats van 4 belastingschijven. Vanaf 2019 zal de consument hierdoor 9 in plaats van 6% btw moeten betalen op...

22. mei 2017
In zowel de regio Den Haag, Rotterdam als Utrecht vinden nog altijd oplichtingspraktijken plaats, veelal door Engels sprekende klussers. Ook in de provincies Zeeland en Noord-Brabant zijn zulke gevallen bekend. Onderstaand een verhaal over een oplichting in Den Haag.

01. mei 2017
verf Sikkens Grondverf Rubbol primer extra. Aflakverf Sikkens SB plus Kleur Ral 9010

27. april 2017
Weer een aantal opleveringen gehad, met tevredenklanten. Van een chalet op de Jutberg Laag-Soeren tot behangen in Zutphen.

11. juli 2016
Onderhoud in de vorm van schilderwerk is het meest noodzakelijk om de woning in goede staat te houden, namelijk bij zo'n 28% van de ondervraagden. Dit blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy dat is uitgevoerd onder 543 consumenten. Goed onderhoud aan de woning is belangrijk om de woning in goede staat te houden. Niet alleen ziet de woning er beter uit bij goed onderhoud, maar het vergroot tevens het woongenot en voorkomt schade. Woningeigenaren zijn zelf verantwoordelijk voor het...

27. juni 2016
Fotobehang laat je kamer leven.

23. juni 2016
Behang is weer terug, steeds vaker zie je mooi behang of een mooie foto behang. Het geeft sfeer en je kunt alle stemmingen creëren die je wilt.

Meer weergeven